Mονακό: Ομπράντοβιτς τριετίας

O Σέρβος τεχνικός συνεχίζει στους Μονεγάσκους μαζί με τον Μάικ Τζέιμς.

Κάτοικος στο Πριγκηπάτο του Μονακό, θα παραμείνει ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Σάσα Ομπράντοβιτς, αν εξαντληθεί το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μονεγάσκους.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την νέα συμφωνία με τον Ομπράντοβιτς και στην οποία “μέτρησε” η πορεία της Μονακό στην περσινή Ευρωλίγκα και στο πέμπτο παιχνίδι των πλει οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ενώ η ομάδα του Σέρβου προπονητή έχασε τον τίτλο του γαλλικού πρωταθλήματος από την Βιλερμπάν.

Την ώρα που ο σχεδιασμός της νέας σεζόν συνεχίζει να…τρέχει από πλευρές παικτών, η Μονακό και ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήρθαν σε συμφωνία και «δεσμεύτηκαν» για ακόμη μία τριετία. Η έλευση του Σέρβου στην ομάδα άλλαξε την εικόνα των Γάλλων που έφτασαν μέχρι και το Game 5 των προημιτελικών της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακόκάτι που σχολίασε πρόσφατα και ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Ομπράντοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του, μίλησε για «υψηλότερους στόχους».

«Η Ευρωλίγκα ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι με ένα τρομακτικό σερί κόντρα στον Ολυμπιακό που πολλοί παρατηρητές χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο έντονα του ανταγωνισμού. Οι προημιτελικοί κόντρα στον Ολυμπιακό είχαν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ματς με ματς, ήταν όλο και πιο έντονο, γιατί κανείς δεν ήθελε να το αφήσει ποτέ, για να μην μείνει πίσω. Δεν τα παρατήσαμε και αυτό ήθελε να δει ο κόσμος. Η σειρά κρίθηκε στην εμπειρία από αυτές τις μεγάλες συναντήσεις για τον Ολυμπιακό, και από έναν παίκτη σαν τον Σλούκα. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την έκπληξη…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.