“Οι σχέσεις Καλάθη-Σάρας έφτασαν στο μηδέν τις τελευταίες εβδομάδες”

Ρεπορτάζ της ισπανικής "El Mundo" αναφέρει πως ο Καλάθης έχει ήδη παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Περίπου δύο ώρες μετά το πρώτο ελληνικό δημοσίευμα για τον Νικ Καλάθη και την ειδοποίηση από την Μπαρτσελόνα πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας την επόμενη σεζόν, έρχεται και ανάλογη είδηση από την Καταλονία και ειδικότερα την “El Mundo Deportivo”.

Σε αυτό επιβεβαιώνεται πως το σημείο εκκίνησης των διαπραγματεύσεων της διακοπής του συμβολαίου του ομογενή πόιντ γκαρντ είναι το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά προστίθενται αναφορές για την σχέση του Καλάθη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα, “ο Έλληνας παίκτης παραπονιέται ιδιωτικά εδώ και μήνες για τον κόουτς, τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα και τον τρόπο που φέρεται σε παίκτες που δεν είναι του γούστου του. Η σχέση μεταξύ των δύο έφτασε πρακτικά στο μηδέν τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά αφού ήρθε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του Σάρας να απολαμβάνει το δείπνο του με τον Τόμας Σατοράνσκι σε εστιατόριο της Βαρκελώνης. Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να φέρει πίσω τον Σατοράνσκι δεν κάθισε καλά με τον Καλάθη”.

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως “το περιβάλλον του Καλάθη θα καλόβλεπε την πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος του είχε κάνει πρόταση δύο καλοκαίρια πριν, όταν κατέληξε στην Μπάρσα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη καλύψει τη θέση του πόιντ γκαρντ με τους Σλούκα και Γουόκαπ και βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης του Ντόρσεϊ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.