Βατούτιν: «Πολιτική απόφαση ο αποκλεισμός της ΤΣΣΚΑ, θέλουμε να συνεχίσουμε μέτοχοι»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ανέθεσε σε νομικούς την αντίδραση του συλλόγου που είναι πού πιθανό να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη για τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό από την διοργάνωση λόγω των κυρώσεων της Ε.Ε. στην Ρωσία.

Ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε την απόφαση των μετόχων για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ούνικς Καζάν, υποστηρίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου ότι οι νομικοί σύμβουλοι θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις, ενώ παράλληλα εξέφρασε την θέληση να συνεχίσει να είναι μέτοχος της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η δήλωση του Βατούτιν:

Η απόφαση είχε παρθεί πριν από αυτή τη συνεδρίαση και ήταν δύσκολο να περιμένει κάποιος διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για πολιτική απόφαση. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πεισθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών τους να μην αντιμετωπίσουν ρωσικούς συλλόγους. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν νικητές από αυτή την κατάσταση. Επίσης, ο Ζόρντι Μπερτομέου εξήγησε πως ήταν μια πολιτική απόφαση, από την οποία όλοι θα χάσουν.

Η EuroLeague είναι πιο δυνατή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομάδα είναι σημαντική για τη διοργάνωση, όμως η απόφαση πάρθηκε και είναι εναντίον μας. Είναι άσχημο το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ουδείς από τη διοργάνωση έκρινε αναγκαίο να συζητήσει μαζί μας γι’ αυτή την κατάσταση. Για τις νομικές μας ενέργειες, περιμένουμε τις λεπτομέρειες και την επίσημη, νομική απόφαση. Αμέσως μετά, οι δικηγόροι μας θα αποφασίσουν πως θα πράξουμε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέτοχοι της EuroLeague».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.