Ο Ιτούδης ανακοίνωσε ότι δεν συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε πως ο ίδιος και ο σύλλογος θα βαδίσουν σε χωριστούς δρόμου.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:
“Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην Ζενίτ, άξιζαν να κερδίσουν τον τίτλο και προφανώς έπαιξαν καλυτερα στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν μια σκληρη σειρά, συναρπαστική για τους φιλάθλους, τους παίκτες, τους προπονητές. Δεν θα μπω σε ανάλυση της σεζόν, απλά θα πω ότι είχαμε πολλά εμπόδια να αντιμετωπίσουμε φέτος. Από την πλευρά μου θα πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά που έμειναν εδώ. Ρώσοι ή ξένοι, δεν έχει σημασία.

Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με εξαιρετικά παιδιά και ένα μεγάλο κλαμπ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την αγάπη και την κατανόηση τους.Προφανώς μιλάω έτσι γιατί αποφασίσαμε με τον σύλλογο πως θα βαδίσουμε σε χωριστούς δρόμους. Αλλά δεν λέω αντίο, λέω “θα τα ξαναπούμε”, γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα, με παράδοση και μέλλον”.

Για το μέλλον του:

“Το μόνο που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι πως όταν επιστρέψω στην Ελλάδα ξεκινάμε προπονήσεις με την εθνική ομάδα, αυτή είναι η επόμενη μου δουλειά, θα κάνουμε προπονήσεις με όποιους παίκτες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τα πλέι-οφ. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου, αν κάτι άλλο συμβεί θα το μάθουμε στο μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.