Αταμάν: «Ας έρθουν 10-12 χιλιάδες Ολυμπιακοί στο Βελιγράδι…»

Ο προπονητής της Εφές Αναντολού τόνισε ότι η παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας του στον ημιτελικό.

Στην media day της Εφές Αναντολού για το F4 της Euroleague στο Βελιγράδι και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5, 19.00, ΝOVA), o προπονητής της τουρκικής ομάδας μίλησε για την συμπαράσταση που θα έχουν οι “ερυθρόλευκοι” στο “Σταρκ Αρένα” από τους χιλιάδες φιλάθλους τους που θα ταξιδέψουν στην σερβική πρωτεύουσα και τόνισε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτή η παράμετρος του αγώνα, γιατί η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, γνωρίζει πως να παίζει καλό μπάσκετ και με αυτοσυγκέντρωση σε αντίπαλες έδρες.

Ο Αταμάν απάντησε στην ερώτηση για την προσέλευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο F4:

«Είχαμε ένα σημαντικό μειονέκτημα φιλάθλων το 2019, αλλά κερδίσαμε στον ημιτελικό. Είμαστε συνηθισμένοι και στην Τουρκία. Στις σειρές των τελικών πάντα παίζουμε με μειονέκτημα στην εξέδρα. Το ίδιο και στους τελικούς των Κυπέλλων και έχουμε κερδίσει τα περισσότερα. Κάναμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Μιλάνο, στην πιο σημαντική καμπή της σεζόν και αυτή η νίκη μας… κουβάλησε μέχρι το Final 4. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ας έχει ο Ολυμπιακός 10-12 χιλιάδες φιλάθλους εκεί. Θα είναι ωραίο. Εμείς θα έχουμε 1500-2000 φιλάθλους. Η δύναμη που θα μας δώσουν θα είναι αρκετή. Επιπλέον, στους παίκτες μας αρέσουν αυτές οι ατμόσφαιρες. Δεν έχει σημασία η πλειοψηφία των φιλάθλων που θα είναι με τον αντίπαλο, δεν πειράζει. Κάτι μεγάλο θα συμβεί εκεί. Η διοργάνωση θα μεταδοθεί σε 150 χώρες, με 20.000 θεατές. Θα δώσουμε τον καλύτερά μας εαυτό. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό, ούτε νομίζω ότι έχουν και οι παίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.