Εφές: Αμφίβολοι οι Μπομπουά και Σιμόν για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Οι δυο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά δύσκολα δεν θα τα ξεπεράσουν για να είναι να παίξουν στον ημιτελικό του F4 με τον Ολυμπιακό.

Eν αμφιβόλω είναι η συμμετοχή των Μπομπουά και Σιμόν, λόγω τραυματισμών, στον ημιτελικό Εφές Αναντολού-Ολυμπιακού, στις 19 Μαϊου, στο F4 του Βελιγραδίου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, μιλώντας για την χρησιμοποίηση του Ελάιτζα Μπράιαντ.

«Όταν πήραμε τον Μπράιντ ο κόσμος θύμωσε μαζί μας. Όμως, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Τον χρησιμοποιήσαμε πολύ καλά σε όλη τη σεζόν και θα τον χρειαστούμε πολύ στο Final 4 αν δεν παίξει ο Σιμόν και ο Μπομπουά. Δεν θα παίξουν στα playoffs, ενώ και ο Μίτσιτς αντιμετωπίζει έναν μικρότερο τραυματισμό. Ο στόχος των γιατρών είναι να προλάβουν τους ημιτελικούς, ενώ δεν έχουν παίξει εδώ και ενάμιση μήνα. Τους χρειαζόμαστε, έστω για 10-15 λεπτά. Θα δούμε όμως πως θα είναι στις προπονήσεις» ήταν τα λόγια του Αταμάν για το ενδεχόμενο να μην προλάβουν οι δυο παίκτες να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Πάντως, στον Ολυμπιακό, δεν ασχολούνται με πιθανές απουσίες της Εφές, παρά την…προαναγγελία του Αταμάν και προετοιμάζονται έχοντας να αντιμετωπίσουν πλήρης την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.