Πρίντεζης: «Να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα» (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι βέβαιος για την ετοιμότητα όλων των παικτών να προκρίνουν την ομάδα στο 11ο φάιναλ φορ της ιστορίας της.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης έχει βιώσει τις προκρίσεις του Ολυμπιακού σε 4 φάιναλ φορ (2012, 2013, 2015, 2017) και είναι έτοιμος, όπως και οι συμπαίκτες του να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του στον πέμπτο αγώνα (4/5, 21.30, NOVAPRIME) των play offs της Euroleague για να νικήσουν την Μονακό και να προκριθούν στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ο «Πρί» απεύχεται να χρειαστεί στον Ολυμπιακό να ευστοχήσει στην τελευταία επίθεση του σημερινού αγώνα, όπως είχε κάνει ο ίδιος, το 2015 στην 5η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όταν με το δικό του τρίποντο, οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στο F4 της Μαδρίτης.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στην κάμερα της NOVA:

Για την αξιοποίηση του πλεονεκτήματος έδρας στον 5ο αγώνα: « Όλα τα παιχνίδια που έγιναν ήταν πολύ “σκληρά”. Η Μονακό έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ταλέντο και ένστικτο. Ήταν μια δυνατή σειρά αγώνων. Η πρόκριση, όμως, θα κριθεί στην έδρα μας και αυτός ήταν ο στόχος μας,. όλη την χρονιά. Να έχουμε τον τελευταίο λόγο στην έδρα μας, μαζί με τον κόσμο μας και να έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και γι εμένα το μυστικό, είναι να έχουμε σταθερή διάρκεια, απέναντι στην Μονακό που έχει αυξομειώσεις στην απόδοση της. Χρειάζεται υπομονή και όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος να περιμένει να “έρθει” το παιχνίδι επάνω του για να μπορέσει να βοηθήσει».

Για το αν είναι έτοιμος να επαναλάβει το τρίποντο πρόκρισης του 2015: «Όντως είναι πολύ όμορφα παιχνίδια και μου αρέσει να αγωνίζομαι σε αυτά που έχουν μεγάλη πίεση. Μακάρι, αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου και αν θέλει ο προπονητής να είμαι στο παρκέ και να κάνω το καλύτερο δυνατό, αν και εύχομαι να μην χρειαστεί η τελευταία επίθεση, όπως σε εκείνο το πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και το τρίποντο που πέτυχα. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία στα χέρια μας. Ο Ολυμπιακός έχει τους προέδρους τους που τον αγαπάνε και πιστεύω ότι επειδή ως οργανισμός έχουμε υγεία, θα δοθεί η δυνατότητα και στο μέλλον, να διεκδικήσει η ομάδα τέτοιες προκρίσεις. Το “τώρα”, όμως μετρά, ώστε να γραφτεί ιστορία και είμαστε όλοι έτοιμοι για να δώσουμε το εκατό τοις εκατό για να νικήσουμε στο πέμπτο παιχνίδι.

Για την συνειδητοποίηση των ξένων παικτών στην ολοκλήρωση του στόχου πρόκρισης του Ολυμπιακού με το…εθιμοτυπικό “ζέσταμα” που κάνουν έξω από τα αποδυτήρια: «Είναι θέμα ρουτίνας αυτό το εθιμοτυπικό που κάνουμε έξω από τα αποδυτήρια. Στην φετινή ομάδα, έχουν ταιριάξει όλων οι χαρακτήρες και είμαστε φίλοι. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και αυτό που κάνουμε επιβεβαιώνει ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και αγαπάμε τους συμπαίκτες μου”

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.