Άντζουσιτς: “Ευχαριστώ τον θεό που αστόχησε ο Σλούκας”

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς μίλησε λίγο πριν την πέμπτη και καθοριστική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μονακό.

H πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μονακό για τα playoffs της Euroleague είναι προ των πυλών με τον Ντανίλο Άντζουσιτς σε συνέντευξη που έδωσε να “ζει” και πάλι το τελευταίο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, να σχολιάζει το τελευταίο σουτ του Σλούκα όπως και την παρουσία του Κέβιν Ντουράντ μεταξύ άλλων:

“Ένα όνειρο που δεν είναι τόσο μακρινό. Αντίθετα, πιστεύω πως είναι ρεαλιστικό να το πετύχουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ότι πετύχαμε μαζί έναν κοινό στόχο. Σε ό,τι με αφορά, είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μονακό με όποιον τρόπο μπορώ.

Δεν ξέρω αν φοβήθηκε κανείς στη Μονακό. Ξέρω μόνο ότι το σουτ κράτησε μερικά δευτερόλεπτα. Σηκώθηκα από τον πάγκο. Όταν είδα την μπάλα να αναπηδά, μού φάνηκε πως ο χρόνος σταμάτησε.

Απλώς περίμενα να δω τι θα συμβεί. Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε και τελικά πήραμε μια μεγάλη νίκη! Έτσι έχουμε ακόμη την ευκαιρία μας να πάμε στο Final 4.

Είχαμε πραγματικά τεράστιο κίνητρο να δώσουμε μια ωραία μπασκετική παράσταση μπροστά του. Έδειξε να το απολαμβάνει, φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας μαζί μας.

Εκτός από τα συγχαρητήρια στο τέλος, δεν είχαμε άλλη ενημέρωση όμως νομίζω ότι του άρεσε η εμπειρία.
Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, έδειξε να το χαίρεται με τις αντιδράσεις του. Είναι πολύ καλός φίλος με τον Τζέιμς. Από ένα σημείο και μετά, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του. Επισκίασε το ίδιο το παιχνίδι.

Αρχίσαμε την προετοιμασία μας αμέσως μετά το τελευταίο ματς. Ξέρουμε τι μας περιμένει όμως δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε εκεί. Θα είναι η τέταρτη, αν λάβουμε υπόψη και τη regular season.

Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, πιστεύω θα είναι καλύτερη τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να είμαστε ψύχραιμοι και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, θεωρώ πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να νικήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.