Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 59-52: Άμυνα που θα μείνει στην ιστορία (hls)

Με άμυνα που θα αναλύσουν οι ιστορικοί του μπάσκετ, η Μπάγερν κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο τέταρτο παιχνίδι με 59-52 κι έστειλε την σειρά πάλι στην Βαρκελώνη όπου εκεί θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Από το τέλος της πρώτης περιόδου κι έπειτα η Γερμανοί άρχισαν να εξαργυρώνουν προβάδισμα χάρη στην άμυνά τους. Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε με μια ομάδα της σειράς, απέναντι στο πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν οι Βαυαροί στο μισό γήπεδο. Εξαφανισμένος ο Μίροτιτς, ο Καλάθης κι όλα τα υπέρ – ατού του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Στην δεύτερη περίοδο με τον Βάιλερ – Μπαμπ να δίνει λύσεις κι επιθετικά η Μπάγερν άρχισε να βρίσκει τις πρώτες της διψήφιες διαφορές. Ο Τζέντοβιτς με την άμυνα που έπαιζε ήταν από τους κορυφαίους του παρκέ, ενώ ο Οθέλο Χάντερ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και νίκησε πολλές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια. Η Μπάγερν έφτασε την διαφορά στις παρυφές των 20 πόντων, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο κυρίως με τον Αμπρίνες, η Μπαρτσελόνα απλά κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους επτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.