Έφες – Αρμάνι 75-70: Στο φάιναλ φορ με σημαιοφόρο τον Πλάις (hls)

Η Έφες είναι η δεύτερη ομάδα μετά την Ρεάλ που θα πάει στο Βελιγράδι να παλέψει για τον τίτλο. Η Αρμάνι πάλεψε με νύχια και με δόντια να μείνει ζωντανή στην σειρά αλλά τελικά ηττήθηκε με 75-70.

Ο Μεσίνα από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα έπαιξε με τον Ντατόμε στο «4» κι ο Ιταλός όχι απλά έδειξε πως έγινε καλά, αλλά ήταν κι ο κορυφαίος για την ομάδα του. Με συνεχόμενα δικά του σουτ, άνοιξε τους χώρους και βρήκαν πεδίο δράσης τόσο ο Χολ, όσο κι ο Σιλντς. Ο Χάινς έδινε τις δικές τους μάχες και μέχρι το 38 η Αρμάνι έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, χωρίς όμως, να μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας και να κλειδώσει το παιχνίδι.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Από την άλλη η ομάδα του Αταμάν είχε στη βραδιά της ζωής του τον Τίμπορ Πλάις. Ο Γερμανός ότι κι αν έκανε έγραφε πόντους, από κοντά, από μακριά από τις βολές από παντού. Τελείωσε το ματς με 25 πόντους κι έξι ριμπάουντ έχοντας μόνο ένα χαμένο δίποντο κι αξιολόγηση 37(!) Ο Μίτσιτς και πάλι στα κρίσιμα φώναξε «παρών» τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και παρά την μέτρια εμφάνιση του Λάρκιν οι Τούρκοι πήραν το παιχνίδι και την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.