Αρμάνι Μιλάνο: Απαισιόδοξος ο Μεσίνα παρά την ισοφάριση

Ο Ετόρε Μεσίνα υποστήριξε πως η σειρά της Αρμάνι Μιλάνο με την Αναντολού Εφές έχει τελειώσει από το πρώτο ματς.

Ο Ιταλός κόουτς υποστήριξε πως η ιταλική ομάδα χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου, παρά την ισοφάριση σε 1-1, μετά τη νίκη της Μεγάλης Πέμπτης, λόγω και των προβλημάτων τραυματισμού στην ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Μεσίνα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είμαστε περήφανοι, παρά τον τραυματισμό του Ντιλέινι, ο Ροντρίγκεθ μας έδωσε την ευκαιρία να νικήσουμε, όμως τελικά τον χάσαμε κι αυτόν με τραυματισμό. Όλοι έπαιξαν σκληρά, ήταν καταπληκτικοί. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο, ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές που έχουμε ζήσει με το κοινό. Φώναζαν και εμψύχωναν τους παίκτες μας συνέχεια. Δεν είναι εύκολο να σε πάρεις την αγάπη του κόσμου του Μιλάνου, είναι συνηθισμένοι σε νίκες, επομένως δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά η ατμόσφαιρα ήταν απλά φανταστική, μας βοήθησαν πολύ”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός κόουτς συμπλήρωσε: “Η σειρά έχει τελειώσει, ρεαλιστικά μιλώντας. Μπορείτε να δείτε τον Αταμάν να χαμογελάει, δεν είναι καν αναστατωμένος. Ξέρει πως η σειρά έχει σχεδόν τελειώσει. Πιθανότατα θα παίξουμε στα υπόλοιπα ματς χωρίς 4-5 παίκτες. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως θα νικήσουμε χωρίς τους Ροντρίγκεθ, Ντιλέινι και Μέλι. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Κάποιες φορές συμβαίνουν θαύματα στον αθλητισμό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, δε θα πάμε στην Πόλη για να… τα παρατήσουμε. Αλλά το βλέπω ρεαλιστικά, όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον μας. Κάθε μέρα έχουμε και έναν νέο τραυματισμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.