Άλμπα-Μπαρτσελόνα 79-95: Το «τρένο» πέρασε και από το Βερολίνο (hls)

Ο Μίροτιτς ήταν ο παίκτης του αγώνα με 18 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Ρόλαντ Σμίτς ήταν καθοριστικός.

Η δεδομένη ποιότητα και η μεγαλύτερη πληρότητα της Μπαρτσελόνα, επιβεβαιώθηκαν στο παρκέ της “Μαξ Σμέλινγκ” του Βερολίνου και οι Καταλανοί επικράτησαν 95-79 της Άλμπα, φτάνοντας τις 20 νίκες στην 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. H Mπαρτσελόνα παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off και εφόσον τερματίσει πρώτη, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα καταταγεί στην 8η θέση.

Οι Βερολινέζοι προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη διάρκεια στις αντεπιθέσεις που επιχείρησαν, γιατί η Μπαρτσελόνα αγωνίσθηκε με αυτοσυγκέντρωση και ταυτόχρονα, ο σταρ της ομάδας, Νίκολα Μίροτιτς ήταν “καυτός”, κάθε φορά που χρειάσθηκε να απωσβέσει τον γερμανικό κίνδυνο.

Η Άλμπα που έχει δυο αναβολές αγώνων, διατηρεί, πλέον, ελάχιστες μαθηματικές πιθανότητες διεκδίκησης της πρόκρισης στα paly off, καθώς παρέμεινε στην 12η θέση, μετά την 14η ήττα της και προηγούνται η Μονακό, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπασκόνια και η Φενέρμπαχτσε.

Δεκάλεπτα: 13-21, 39-47, 58-73, 79-95

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.