Μπαρτσελόνα – Μονακό 88-83: Πάσαρε για την κορυφή ο Καλάθης (hls)

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είδε τον Χάρο με τα μάτια της απέναντι στην Μονακό, όμως, ο Καλάθης, ο Ντέιβις κι ο Έξουμ, την πήραν στους ώμους τους και την οδήγησαν στη νίκη με 88-83.

Στην τρίτη περίοδο η Μπαρτσελόνα βρήκε διαφορά 16 πόντων (57-41) κι ήταν το σημείο που όσοι παρακολουθούσαν το ματς πίστεψαν πως όλα έχουν τελειώσει. Ο Τζέιμς, όμως, ο Μπέικον κι ο Ντιαλό κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και πριν καν ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν ρίξει την διαφορά στους 4 (66-62).

Η τελευταία περίοδο λοιπόν εκ των πραγμάτων είχε χαρακτήρα… θρίλερ. Τις κρίσιμες στιγμές ο Καλάθης βρήκε τους κατάλληλους διαδρόμους και χτύπησε την άμυνα των Μονεγάσκων, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπράντον Ντέιβις έδινε λύσεις και με τις επιθετικές του επιλογές, αλλά και με τις καλές του άμυνες.

Ένα τρελό τρίποντο του Τζέιμς έριξε την διαφορά στους 3 (86-83) 24 δεύτερα πριν το τέλος, όμως ο Έξουμ από τις βολές αποδείχθηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.   

Προηγουμένως ο Καλάθης είχε προλάβει να μοιράσει περισσότερες από δύο ασίστ που χρειαζόταν (συνολικά 6), ξεπέρασε τις 1608 και πλέον είναι ο καλύτερος πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.