Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια 86-83: “Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο (hls)

H ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είχε περισσότερες λύσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague με του γηπεδούχους να επικρατούν με 86-83.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση έδειξαν ιδιαίτερη άνεση στο επιθετικό σκέλος με τους Φοντεκιο και Μπάλντγουιν να έχουν εξαιρετική παρουσία και να βοηθάνε την ομάδα τους σου να χτίσει μια διψήφια διαφορά η οποία στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ανέβηκε και στους 16 πόντους.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ράντονιτς αντέδρασε, βελτίωσε την άμυνα της και λειτούργησε σωστά και στο επιθετικό κομμάτι ενώ ταυτόχρονα έκλεισε και τους διαδρόμους στο τρανζίσιον που έβρισκε συχνά η Μπασκόνια στα πρώτα λεπτά. Πολύ καλή παρουσία από τον Μίτροβιτς που ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε σημαντικά στο να καλυφθεί η διαφορά που είχε δημιουργηθεί.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να προηγηθεί για πρώτη φορά στο ματς και να τρέξει ένα σερί που τον βοήθησε να ανεβάσει την διαφορά κοντά σε διψήφια επίπεδα (9 πόντοι). Ο Κάλινιτς ανέβασε την απόδοση και το γεγονός αυτό έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Νεβεν Σπάχια βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει με τον Γκρέιντζερ να είναι ο σημαντικότερο παράγοντας αυτής της επιστροφής. Οι δυο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ και στο τελευταία διάστημα του αγώνα, ζεστάθηκαν αρκετά έξω από την γραμμή 6.75 με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο φινάλε με νικητές τους γηπεδούχους.

\Κορυφαίος για τους νικητές ο Μίτροβιτς ο Μίτροβιτς με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ,εξαιρετικός ήταν και ο Γουόλτερς με 17 πόντους και 4 ασίστ ενώ άλλους 12 προσθεσε ο Χόλινς. Στην αντίπερα όχθη 19 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Φοντέκιο, 15 πόντους, 7 ασίστ ο Γκρέιντζερ και άλλους 14 πρόσθεσε ο Κοστέλο με 6 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.