Πρίφτης: «Απόλυτα συνειδητή απόφαση για να παίξει ο Παπαγιάννης στην Εθνική»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ήταν απόλυτα συνειδητή απόφαση να παίξει ο Παπαγιάννης στην Εθνική.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ικανοποιημένος από τη αντίδραση των παικτών του, μετά την απώλεια του Κυπέλλου, τόνισε ότι ο Παπαγιάννης και μόνο αυτός, δόθηκε στη Εθνική με συνειδητή απόφαση των “πρασίνων” και δεν τέθηκε εξ’ αρχής για άλλον παίκτη, ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Τουρκία, την Δευτέρα (28/2, 19.00) στην Κωνσταντινούπολη, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023.

Oι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Ήταν ένα ειδικό ματς για εμάς γιατί οι συνθήκες του παιχνιδιού για εμάς ήταν περίεργες. Είχαμε προβλήματα τραυματισμού, πήραμε μία σημαντική απόφαση να παραχωρήσουμε τον Παπαγιαννη στην Εθνική ομάδα, που είναι η βασική ομάδα της χώρας και έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την ίδια μέρα με εμάς. Αν συνυπολογίσουμε πως δεν είχαμε τον Παπαγιάννη και είχαμε προβλήματα τραυματισμού, αφού όλη την βδομάδα προπονηθήκαμε με 8 παίκτες, γιατί και ο Αβδάλας που ήταν σήμερα στη αποστολή είναι τραυματίας, άρα είχαμε στην πραγματικότητα 9 παίκτες, θέλω αν συγχαρώ τους παίκτες που γιατί έδειξαν χαρακτήρα και δεν ήταν εύκολη αυτή η βδομάδα και μετά το Κύπελλο και αξίζουν όλα τα μπράβο. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλες τις ομάδες και δεν ήταν απόφαση ρίσκου, πραγματικά στηρίζουμε την Εθνική παρά τα όσα προβλήματα είχαμε αυτή την βδομάδα και παρόλα αυτά δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μας να μην πάει ο Παπαγιάννης στην Εθνική. Ήταν μία πλήρως συνειδητή απόφαση».

Για τον Καββαδά: «Ήταν πολύ καλός ο Καββαδάς και πολύ αποτελεσματικός. Αλλά σε ένα παιχνίδι συνήθως παίζεις με ένα ροτέισον 8 παικτών και έχει δηλώσει παρών για τη συνέχεια και σε όσα ματς έχει αγωνιστεί».

Για τον Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης θα συμμετάσχει κανονικά στα δύο παιχνίδια με την Εθνική. Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και ο Αβδάλας ήταν τραυματίας σήμερα και χτύπησε στο εφηβικό. Έχω μιλήσει με τον Μανωλόπουλο και καταλαβαίνω την ανάγκη, ο Κασελάκης θέλει να πάει στην Εθνική και είναι τιμή του, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Για τον Χουγκάζ: «Χρειάζεται αρκετά πράγματα, αλλά αυτό που έδειξε είναι η πνευματική ετοιμότητα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια πρέπει να δουλέψει περισσότερο και οι δημοσιογράφοι να είναι πιο φειδωλοί γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!