Σπάχια: “Κάναμε πράγματα που πρέπει να ξεχάσουμε…”

Ο Νέβεν Σπάχια έφυγε δυσαρεστημένος απόψε (28/1) από το ΟΑΚΑ, όπου η Μπασκόνια γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας το μήνυμα στους παίκτες του μετά το παιχνίδι

Δεν θα μπορούσε και δεν ήταν άλλωστε διόλου ικανοποιημένος ο Νέβεν Σπάχια από αυτά που είδε από την ομάδα του στο παρκέ του ΟΑΚΑ, απόψε (28/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της Μπασκόνια ήταν τόσο… σκασμένος, που δεν είχε όρεξη για πολλά πολλά μετά την αναμέτρηση, που για αυτόν και τους παίκτες του τελείωσε με ήττα.

Σχολιάζοντας στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κροάτης κόουτς τόνισε: “Κάναμε πράγματα σήμερα, που πρέπει να τα ξεχάσουμε. Είχαμε πολλές απουσίες στο παιχνίδι και πλέον περιμένουμε τους παίκτες που έλειπαν να επιστρέψουν. Αυτό είναι όλο…”

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, δήλωσε ο προπονητής της Μπασκόνια: “Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για το καλό παιχνίδι. Πολλές φορές έχω πει ότι δεν πρέπει να χάνουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά το χάσαμε από το πρώτο ημίχρονο. Μετά από ήττες οι προπονητές αναφέρονται στην άμυνα, αλλά με τέτοια ποσοστά είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα και να κρατήσεις χαμηλά την αντίπαλη ομάδα. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα την ομάδα μου να έχει 0/13 τρίποντα στο ημίχρονο και 33% στα δίποντα”.

Για να καταλήξει: “Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Είμαι απογοητευμένος. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα, αλλά θα δουλέψουμε και θα γίνουμε καλύτεροι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.