Ζενίτ – Έφες 76-67: Νίκη με υπογραφή Πόιθρες (hls)

Mε κορυφαίο τον Αμερικανό που έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague του Τσάβι Πασκουάλ έφτασε στις 13 νίκες στην φετινή σεζόν.

Η Ζενίτ υποδέτηκε την Αναντολού Έφες στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 76-67.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να επιστρέψουν αλλά με τρόπο ο οποίος δεν μπορούσε να τους οδηγήσει στην ανατροπή διότι αυτή η προσπάθεια ερχόταν μέσα από ατομικές ενέργειες.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο λειτούργησαν και πολύ καλά αμυντικά και παράλληλα εκμεταλλεύτηκαν την πολύ κακή και πάλι επίδοση των πρωταθλητών Ευρώπης από την περίμετρο.

Ο Άλεξ Πόιθρες ήταν σε εξαιρετική βραδιά κάνοντας ρεκόρ καριέρας με τους 21 πόντους που σημείωσε και το 27 στην αξιολόγηση.

Κορυφαίος σαφώς για τους νικητές ο Αμερικανός με τον Μίκι να προσθέτει άλλους 15 πόντους και τον Μπάρον να σημειώνει 13 ερχόμενος από τον πάγκο. Στην πλευρά της Έφες ο Μίτσιτς ολοκλήρωσε το ματς με 22 πόντους και ο Σίμον με 17.

Το ρεκόρ της Ζενίτ πλέον στο 13-7 και αυτό της Έφες στο 10-11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.