Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ζήτησε σταθερότητα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να παρουσιάσει σταθερότητα στις εμφανίσεις της και στα επόμενα μας.

Ο Έλληνας κόουτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: “Απλώς προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικά, να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να βουτήξουμε και να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα, απλώς προσπαθούμε να συνεχίσουμε με τον ρυθμό μας και προσπαθούμε να προστατεύσουμε το γήπεδο μας. Παρατηρήσαμε ότι η Άλμπα είναι μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίζει επιθετικά Προσπαθήσαμε να μην τους αφήσουμε να είναι επιθετικοί στο γήπεδο μας. Προσπαθήσαμε να ρίξουμε ρυθμό στο παιχνίδι, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να τηρήσουμε το πλάνο παιχνιδιού μας”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι φανερό από τις 5 ανατροπές ότι ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, είχαμε 20 ασίστ, 5 λάθη και 10 κλεψίματα. Πολύ κρίσιμο όταν επέστρεψε η Άλμπα πως υπήρξε μια στιγμή που κλέψαμε την μπάλα δύο ή τρεις συνεχόμενες φορές, πετύχαμε μερικά εύκολα καλάθια και “σφραγίσαμε” το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε πιο σταθεροί με τις εμφανίσεις μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.