Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να φτάσει στο Final 4»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έμπλεξε το εγκώμιο του προσεχή αντιπάλου της ομάδας του.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από την Βιλερμπάν, στην Λυών, την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Τσεντεβίτα Ολίμπια για την Αδριατική Λίγκα και προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες που μπορούν να έχουν οι Σέρβοι, οι οποίοι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχαν νικήσει στο Βελιγράδι.

«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19). Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4. Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.