Πασκουάλ: «Καταπληκτική η Μονακό, ντεμπούτο για Κάρτερ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε τη Μονακό καταπληκτική ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο άλλοτε παίκτης του Λαυρίου, Τάισον Κάρτερ θα κάνει αύριο (20/01, 19:00, Novasports) το ντεμπούτο του στην Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ρωσικής ομάδας για το ματς με τη Μονακό (20/01, 19:00, Novasports):

«Θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στην Ευρώπη. Στην επίθεση είναι καταπληκτικοί. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, νομίζω στην καλύτερη στιγμή της σεζόν μετά από τρεις σερί νίκες. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και τρομερό παιχνίδι για εμάς. Επίσης, ο Μάικ Τζέιμς, που είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή και μαζί με τον Ντουέιν Μπέικον είναι δύο σπουδαίοι παίκτες.

Όλη η ομάδα έχει τρομερή ποιότητα, μπορεί να σουτάρει και έχουν μέγεθος. Οι ψηλοί τους μπορούν να παίξουν και high post και low post. Ο Ουίλ Τόμας μπορεί να παίξει low post και μπορεί να ανοίξει διαδρόμους. Ο Μοτεγιούνας μπορεί επίσης να κάνει το ίδιο.

Μιλάμε για μια ομάδα εξαιρετικά επικίνδυνη στην επίθεση. Από την πλευρά μας, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε σταθερή άμυνα, αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι παρά την άμυνά μας θα πάρουν τα δύσκολα σουτ. Στην επίθεση, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αποφασίσαμε για τον Κάρτερ να παίξει σε αυτό το παιχνίδι επειδή θέλουμε λύσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.