Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα της φετινής Euroleague»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση (20/01, 21:05, Novasports Prime) της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, χαρακτηρίζοντας την ελληνική ομάδα ως την πιο σταθερή φέτος στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αυριανή (20/01, 21:05, Novasports Prime) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Euroleague. Παίζουν καλό μπάσκετ. Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην θέση του άσου, κατά την γνώμη μου. Βασίζονται στην άμυνα και για εμάς είναι πρόκληση το να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα».

Ο Έλληνας προπονητής στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Έχουμε κάνει τις προπονήσεις μας και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, ενώ έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν από κορωνοϊό. Περιμένουμε επίσης γεμάτο γήπεδο. Δεν θα ήθελα πάντως να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία την κατάσταση με τον covid. Για 17 μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις πλήρεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι: «Θα δώσουμε 33 αγώνες σε 110 μέρες, δεν υπάρχει… μυστική συνταγή για όλο αυτό, πρέπει να παλέψουμε σκληρά σε όλα τα ματς, αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς, όμως δεν θα ρισκάρουμε με την χρησιμοποίηση αθλητών που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας