Πρίφτης: «Εποικοδομητική διαχείριση ανεξαρτήτως βαθμολογικού κινήτρου» (vid)

Οι τραυματισμοί, ο Γιόβιτς, ο κορωνοϊός και όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (21/1, 19:30 Novasports) στην Τουρκία.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς με την Εφές, στεκόμενος στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς και να τα αξιοποιήσουμε γι άλλους λόγους. Προφανώς όταν παίζεις θες τη νίκη και να παίξεις με αξιοπρέπεια, τα οποία είναι σημαντικά κίνητρα. Για παράδειγμα ο Γιόβιτς είναι σε αγωνιστική απραξία για περίπου έναν χρόνο και χρειάζεται μια ειδική διαχείρηση και αυτά τα παιχνίδια θα βοηθήσουν και σε αυτό. Είναι δύσκολο το ματς με την Εφές. Δυστυχώς έχουμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν ξέρω ακόμη και τώρα πόσοι θα εμφανιστούμε να παίξουμε. Αν θα είμαστε 12 ή 10, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας».

Για το παιχνίδι με την Εφές: «Πρέπει να διαχειριστούμε την αναμέτρηση και τα προβλήματά μας. Προφανώς θέλουμε να εμφανιστούμε μαχητικοί. Αλλά τώρα είναι έτσι η κατάσταση, που πρέπει να πηγαίνουμε μέρα-μέρα».

Για τον Γιόβιτς: «Παρά την ανάγκη μας να είχαμε έναν πάικτη ακόμη, πρέπει να τον διαχειριστούμε με εξυπνάδα ώστε να τον έχουμε έτοιμο εκεί που θέλουμε και στα ματς που χρειαζόμαστε. Δεν είναι απλό το να επιστρέψει ξαφνικά σε ρυθμό Euroleague, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμός. Περιμένουμε τη βοήθειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας