Μπάγερν Μονάχου: Ο Τρινκιέρι αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε πως ήταν προετοιμασμένος για την “25άρα” του Μάικ Τζέιμς, τον οποίο αποθέωσε.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου έδωσε συγχαρητήρια στη Μονακό, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι Βαυαροί είχαν δυο ματς την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρχικά, ο Τρινκιέρι δήλωσε: “Συγχαρητήρια στη Μονακό. Πιστεύω πως κάναμε όσα μπορούσαμε. Παίξαμε πριν από 48 ώρες. Ήταν μια διπλή εβδομάδα μόνο για μία ομάδα. Είδατε πως δεν είχαμε την κατάλληλη ενέργεια στο τέλος, όμως πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, δώσαμε παραπάνω ασίστ, κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μπορούν να θεωρούν πως χάσαμε λόγω του Μάικ Τζέιμς. Έβαλε μερικά απίστευτα καλάθια. Όμως, κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Τζέιμς είμαι έτοιμος να δεχτώ 25 πόντους από εκείνον. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά έβαλε δύσκολα σουτ”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Το πρόβλημα ήταν οι 16 πόντοι του Άντζουσιτς και τα 3/3 τρίποντά του. Ήταν ξεκάθαρα μέρος του σχεδίου τους. Δεν ακολουθήσαμε το δικό μας και μας κόστισε το ματς. Κάναμε προσπάθεια, παίξαμε σκληρά, ως ομάδα. Είχαμε ματς πριν από 48 ώρες και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Με τις αναβολές είναι διαφορετικό να παίζεις ανά δυο μέρες ή να ξεκουράζεσαι. Όλα είναι διαφορετικά. Όμως, όταν έγιναν είναι ξεκάθαρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.