Ιτούδης: “Ευχαριστώ για το χειροκρότημα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο με την εθνική” (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στην άνετη νίκη της ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο θέμα της εθνικής ομάδας.

“Καλή χρονιά σε όλους. Ας ελπίσουμε πως ο κορωνοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4-5′. Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο. Για να είμαι ειλικρινής, ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα κρούσματα του κορωνοϊού. Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θερμά χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια“, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για την εθνική Ομάδα:Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες. Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξέλιξη ή να μην το γνωρίζετε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.