Mονακό-Μακάμπι 82-76: Ο «κατήφορος» δεν σταμάτησε ούτε στο Πριγκηπάτο (hls)

Ο Τζέιμς πέτυχε double-double με 12 πόντους και 13 ασίστ και οι Μονεγάσκοι ισοβάθμησαν με την Μακάμπι που γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα της στην 18η αγωνιστική.

Η Μονακό «έσπρωξε» ακόμα περισσότερο την Μακάμπι στον αγωνιστικό και βαθμολογικό «κατήφορο της και νικώντας την πρωταθλήτρια Ισραήλ (82-76) ισοβάθμησε μαζί της, καθώς έφτασε στο ίδιο ρεκόρ (7-11) για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα κια την έναρξη του δεύτερου γύρου. Η όγδοοη συνεχόμενη ήττα της Μακάμπι αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για την Μακάμπι στην διοργάνωση, επί θητείας Γιάννη Σφαιρόπουλου και πλέον η αμφισβήτηση για τον Έλληνα τεχνικό που διανύει τον τέταρτο χρόνο συνεργασίας του με την ομάδα του λαού, κορυφώνεται.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Mπορεί ο Σκότι Ουίλμπεκιν να σημείωσε 31 πόντους ( είχε σκοράρει 37 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου), αλλά δεν μπορούσε να νικήσει την Μακάμπι και πάλι…μόνος του. Απέναντι του, η Μονακό αντιπαράθεσε τον Μοτεγιούνας με 16 πόντους,. μέχρι το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, τον Αλφα Ντιαλό με ισάριθμους πόντους, κυρίως στο 4ο δεκάλεπτο και τον Μάικ Τζειμς που μοίρασε μια ασίστ περισσότερη (13) από τους πόντους που σκόραρε (12).

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε μεγάλο ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 15-13, αλλά στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 22-18 αντέδρασαν και προηγήθγηκαν (35-33) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στους Μονεγάσκους οι οποίοι έδειχναν έτοιμοι να κυριαρχήσουν, προηγήθηκαν μέχρι και 9 πόντους (60-51) και παρά την αντεπίθεση της Μακάμπι, έκαναν σωστή διαχείριση χρόνου και σκορ, είτε από την άμυνα τους, είτε από την επίθεση.

Δεκάλεπτα: 15-13, 35-33, 56-51, 82-76

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.