Μπράμος: “Υπέροχα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ένιωθα ρίγος στο ΟΑΚΑ” (vid)

Ο Μάικλ Μπράμος μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Ορέστη Συντελή με αφορμή το ντέρμπι "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ.

Ο άλλοτε φόργουορντ των “πράσινων” θυμήθηκε τη διετία που πέρασε στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν μετράει η κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος.

Ήταν υπέροχα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και το να αγωνίζεσαι στο ΟΑΚΑ είναι χωρίς αμφιβολία μοναδικό συναίσθημα. Αγωνιζόμασταν στην Euroleague, όπου είχαμε σπουδαίες σεζόν, κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα, οπότε τα πάντα για εμένα ήταν μια σπουδαία εμπειρία”, δήλωσε για τη διετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Για το αν είχε κάποια πρόταση να επιστρέψει στην Ελλάδα: “Για να είμαι ειλικρινής υπήρξαν προτάσεις και τις μελέτησα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να υπογράψω το συμβόλαιο μου, θεώρησα πως η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν να παραμείνω στη Βενέτσια”.

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Για εμένα είναι το καλύτερο. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα αλλά εκεί το περιβάλλον είναι κάτι το διαφορετικό, δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Δεν έχει σημασία το ρεκόρ που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στη Euroleague. Σε ένα περιβάλλον σαν κι αυτό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες”.

Για το αν του λείπει η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: “Ναι μου λείπει. Ξέρεις σου προκαλεί ρίγος ως παίκτης. Θυμάμαι αυτή τη στήριξη στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά της Euroleague, δεν είχα ξαναδεί τόσο κόσμο στο γήπεδο. Ήταν απίστευτο. Μας έδωσε φοβερή ενέργεια”.

Για τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό:Ήταν πάντα παράξενο όταν πηγαίναμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο του αντιπάλου. Ήταν σαν μία ομάδα να βρίσκεται απέναντι σε όλο τον κόσμο. Τότε είναι που ανακαλύπτεις πόσο ξεχωριστεί ομάδα έχεις και συχνά σκέφτομαι αυτά τα δύο χρόνια, όπου κάναμε σπουδαία δουλειά. Κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα και πάντα θα το θυμάμαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.