Μπαρτζώκας στη συν.Τύπου: “Έχουμε μια καλή βάση για να πάμε κάπου μακριά”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με όσα είπε, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, έδειξε και την ικανοποιήσή του για την απόδοση των Ερυθρολεύκων. Και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά σε μια διάρκεια αγώνων. Κάποια στιγμή, προς το τέλος των δηλώσεων είπε: “Έχουμε μια καλή βάση για να πάμε κάπου μακριά”. Μίλησε βέβαια και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί για την Euroleague. 

Στην αρχή είπε: “Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι σαν ομάδα γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή εμφάνιση αμυντικά για 40 λεπτά… Αν πούμε πως ο αρχικός στόχος μας ήταν να αμυνθούμε σωστά στον Τζόουνς και στον Οκόμπο, ας πούμε ότι τα καταφέραμε. Σταματήσαμε τη δημιουργία και τους παίκτες που βοηθούν τη Βιλερμπάν να ανεβάσει το σκορ στην επίθεση. Φυσικά, πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν έχει σημασία μόνο πως παίζεις εσύ αλλά σε ποια κατάσταση βρίσκεις τον αντίπαλο. Μερικές φορές είναι κουρασμένοι, μερικές δεν είναι. Εμείς δεν είχαμε ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Εν τέλει, είναι μια νίκη που θέλαμε και την εκτιμούμε. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη τη Δευτέρα”.

Για το αήττητο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, είπε: “Το 9-0 είναι ένα γεγονός. Όπως ήταν γεγονός ότι είχαμε χάσει τα πρώτα πέντε ματς εκτός έδρας και είχε γίνει θέμα ότι ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει έξω. Χάσαμε και από τον Παναθηναϊκό εδώ… Σε μια φυσιολογική σκέψη που πρέπει να κάνει μια ομάδα, είναι κάθε παιχνίδι να το παίρνεις, είτε είναι μέσα, είτε έξω. Θεωρούμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τα ματς παντού. Και το γεγονός βέβαια ότι ο κόσμος έχει επιστρέψει και δημιουργεί ώθηση στο γήπεδό μας, μάς βοηθάει. Μπορείς να πεις πως είναι θέμα προγράμματος, μπορείς να πεις πως είναι θέμα συγκυριών. Γενικά, νομίζω πως δείχνουμε ότι έχουμε ικανότητες σαν ομάδα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι σε ένα μεγάλο δείγμα ενός γύρου αυτό. Επαναλαμβάνω, οι έδρες και τα γήπεδα δεν κάνουν επιτυχίες και δεν κερδίζουν τίτλους. Επί της ουσίας, έχει να κάνει με το πόσο η ομάδα κερδίζει μέσα-έξω. Θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους”.

Για την κατάσταση του Κουίνσι Έισι που έμεινε εκτός 12άδας, είπε: “Έκανε μια μαγνητική αλλά δεν έχουμε τα αποτελέσματα ακόμα”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για το αν δημιουργείται ξεχωριστή πίεση, είπε: “Δεν θα έλεγα ότι δεν έχουμε πίεση. Αλλά από την άλλη, έχουμε κάνει 11 νίκες στον πρώτο γύρο. Θα κυνηγήσουμε και τη 12η για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί μιλάμε για ιδιαίτερα παιχνίδια. Νομίζω πως αν κοιτάμε την ομάδα μας, στο να βελτιώνεται κάθε μέρα… Έχουμε μια καλή βάση για να πάμε κάπου μακριά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.