Άλμπα-ΤΣΣΚΑ 90-93: Αντέδρασε στο Βερολίνο, παρά την «λαχτάρα» (hls)

Η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στις νίκες έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά δεν έπαιξε με ομαδικότητα και δυσκολεύτηκε να κάμψει την ανταγωνιστικότητα της γερμανικής ομάδας.

Προερχόμενη από την βαριά ήττα με 21 πόντους, στην έδρα της από την Ούνικς Καζάν, πριν από δυο ημέρες, η ΤΣΣΚΑ έφτασε στην 10η νίκη της, κόντρα στην Άλμπα και… “απέδρασε” από το Βερολίνο (90-93), χάριν στην ατομική ποιότητα των παικτών της και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία σε δυο αλλεπάληλα τρίποντα του Ζούσμαν και του Έρικσον να οδηγούσαν το παιχνίδι στην παράτάση. Αστόχησαν, όμως και οι δυο εύστοχες βολές του Σβέντ στα 6”, διαμόρφωδαν το τελικό σκορ.

Η ΤΣΣΚΑ επιβεβαίωσε και στο Βερολίνο τα προβλήματα “χημείας” στην ομαδικότητα του παιχνιδιού της. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, “κυνηγούσαν” στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά οι πρωτοβουλίες του Μπολόμποι στο α’ ημίχρονο και του Βόιτμαν στο δεύτερο, την βοήθησαν να καλύψει το προβάδισμα των 8 πόντων που είχε δημιουργήσει η Άλμπα στο 3ο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να καταφέρει να το διατηρήσει στην 4η περίοδο. Η ΤΣΣΚΑ πέτυχε επιμέρους σκορ 17-24 στην τελευταία περίοδο και άφησε χωρίς αντίκρυσμα την πολύ καλή απόδοση των Λό, Έρικσον και Ντά Σίλβα.

Δεκάλεπτα: 21-23, 48-48, 73-69, 90-93

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Tα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.