Πρίφτης: “Εξαιρετικά δομημένη η Μπαρτσελόνα – Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε” (vid)

Ως την καλύτερη ομάδα της Euroleague στο μισό γήπεδο χαρακτήρισε τη Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Πρίφτης και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, παρότι ως τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Ο Έλληνας προπονητής αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι με τους “μπλαουγκράνα”, εστίασε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τόνισε πως πρέπει να παραμείνουν πνευματικά δυνατοί.

“Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Έχει το καλύτερο διάβασμα, την καλύτερη εκτέλεση και σε χρόνο και γενικά στην επιλογή που θα πάρει. Οδηγεί το παιχνίδι εκεί που θέλει με την επίθεση της και ταυτόχρονα έχει αρκετά πολύπλοκες αμυντικές τακτικές. Είναι πολύ καλά δομημένη ομάδα“, δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για το γεγονός πως ακουμπά τη μπάλα στο χαμηλό ποστ και αν πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα: “Βεβαίως. Αυτή είναι ένα πολύ σωστό σημείο. Σε μεγάλο βαθμό αυτό το κάνει η ΤΣΣΚΑ, αλλά η Μπαρτσελόνα το εφαρμόζει τρεις φορές περισσότερο. Να οδηγεί δηλαδή τη μπάλα στο low post. Και για εμάς είναι ένας μεγάλος προβληματισμός. Κάτι θα κάνουμε για αυτό”.

Για τα προβλήματα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και πως διορθώνονται: “Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μην πτοούμαστε. Πρέπει να έχουμε αντοχή και να μην απογοητευόμαστε. Ένα στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί και το ρόστερ μας δεν είναι μεγάλο. Δεν εστιάζω σε δικαιολογίες. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε ευέλικτοι”.

Για τον Νέντοβιτς: “Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην δωδεκάδα και θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.