Ερυθρός Αστέρας: Ο Ουάιτ δικαιολόγησε τον Ουάιτ

Ο Άαρον Ουάιτ τόνισε πως ο Οκάρο Ουάιτ δε φέρει ευθύνη για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό στην ιστοσελίδα “basketnews” και δικαιολόγησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τον τραυματισμό: «Ήμουν σαν ρε γαμώτο, το χέρι μου δεν είναι ίσιο. Παιδιά, ξεχάστε το πρόσωπό μου, το χέρι μου έχει σπάσει! Ήμουν τρελός. Ήμουν πραγματικά τσαντισμένος. Το οποίο τώρα κοιτώντας πίσω στον χρόνο, ήταν ίσως ένα περίεργο συναίσθημα. Αλλά δε σκεφτόμουν πραγματικά πόσο καιρό θα ήμουν έξω, πόσο κακό είναι. Ήμουν νευριασμένος που ένιωθα ότι όλα τελειώνουν εδώ. Ήμουν χαρούμενος που μετακόμισα στο Βελιγράδι. Οπότε ήμουν τρελός».

Για το αν έχει παρακολουθήσει το βίντεο: «Το έχω παρακολουθήσει τόσες φορές τώρα. Μάλλον, δε θα έπρεπε… Στην αρχή το έβλεπα πολύ, αλλά μετά έπρεπε να σταματήσω να το κοιτάζω γιατί δε θα διορθώσει τίποτα αν συνεχίσω να το παρακολουθώ.»

Για το αν έφταιγε ο Οκάρο Ουάιτ: «Αν δείτε το βίντεο, δεν είναι σαν να με έσπρωξε ή να με ακούμπησε. Αλλά όταν έχει αυτή την ταχύτητα ένα μικρό άγγιγμα θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα πάντα. Αλλά δεν έχω καμία αίσθηση ότι γι’ αυτό συνέβη. Δε νομίζω ό,τι έκανε κάτι που πραγματικά με επηρέασε. Η φάση έγινε όπως έγινε. Δε νομίζω ότι υπήρξε κάτι αντιαθλητικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας