Ιτούδης: «Διαχρονικά δύσκολη η έδρα της Ζαλγκίρις»

Ο προοπονητής της ΤΣΣΚΑ υποστήριξε ότι η Ζαλγκίρις έχει παρουσιάσει σημαντικά στοιχεία βελτίωσης έχοντας στον πάγκο της τον Γιούρε Ζντόβτς.

Μπορεί η Ζαλγκίρις να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην φετινή Ευρωλίγκα και να έχει μειωμένες πιθανότητες πρόκρισης στα πλει οφ της διοργάνωσης, αλλά σε κάθε εντός έδρας αγώνα της, είναι ανταγωνιστική και οι φίλαθλοι στην «Ζalgirio arena» ωθούν ψυχολογικά τους παίκτες στην διεκδίκηση της νίκης. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις (10/12, 20.00) τους κινδύνους που ελοχεύουν για τους Μοσοχβίτες στο Κάουνας.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού της ΤΣΣΚΑ:

«Παίζουμε ενάντια σε μια ομάδα που έχει ήδη καθιερώσει τις ιδέες και τη φιλοσοφία ενός νέου προπονητή. Ο Γιούρε Ζντοβτς είναι ήδη εκεί για αρκετό καιρό. Έχουν μια υγιή ομάδα, είναι όλοι μαζί ξανά. Σίγουρα το γεγονός ότι κέρδισαν 3 παιχνίδια από τα 4 τελευταία της Euroleague μας δείχνουν ότι βελτιώθηκαν και στα δύο άκρα, αμυντικά και επιθετικά.

Κερδίζουν τις ομάδες κρατώντας τις χαμηλά ή με υψηλό σκορ. Στην έδρα τους, με ώθηση από τους οπαδούς της, η Ζαλγκίρις γίνεται πολύ επικίνδυνη ομάδα, είναι πάντα δύσκολο να παίξεις εκεί. Αλλά είμαστε επίσης σε καλό μομέντουμ, έχουμε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας, κάνουμε προπονήσεις, αυτό είναι ό,τι πιο υγιές μπορείς να έχεις. Θα πάμε εκεί για να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.