Ολυμπιακός: Για την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι

Να... τριτώσει το καλό θέλουν οι Πειραιώτες.

Με στόχο την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη (Μιλάνο-Καζάν οι προηγούμενες) του στην Euroleague θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (9/12, 20:00 Novasports Prime).

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το ρεκόρ τους στο 10-4 και να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη οι Σέρβοι είναι μαχητικοί, έχουν ρεκόρ 5-8 και προέρχονται από το «διπλό» έκπληξη κόντρα στη Ζενίτ.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για την σερβική πρωτεύουσα με δεκατρείς παίκτες, καθώς η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ θα κριθεί την τελευταία στιγμή και ανάλογα με την κατάσταση του ποδιού του στο πρωινό χαλάρωμα που θα γίνει στο γήπεδο του αγώνα.

Ο Γάλλος σέντερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λάρισα, βρίσκεται στην αποστολή, αλλά ο προπονητής και το ιατρικό τιμ δεν θα ρισκάρουν τον κίνδυνο υποτροπής αν δεν είναι 100% έτοιμος να παίξει.

Από την άλλη πλευρά ο Ερυθρός θα παίξει δίχως τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Άαρον Γουάιτ, λόγω τραυματισμού και έχουν αμφίβολο τον εμπύρετο, Όστιν Χόλινς.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.