Μπαρτζώκας: “Το αν θα παίξει ο Φαλ καθορίζει την τακτική μας” (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι μίλησε στον Χρήστο Καούρη για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα:

“Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο αντίπαλος είναι κάθε φορά διαφορετικός, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Αυτό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ούτως ή άλλως.”

Για τον Ερυθρό Αστέρα και την άμυνά του:

“Οι αριθμοί είναι συνήθως ενδεικτικοί. Είναι μια ομάδα που παίζει με επαφές, παίζει με physicality, μια ομάδα που αμύνεται καλά και προσέθεσε και τον Στέφαν Μάρκοβιτς με τον οποίο έχω δουλέψει μαζί του και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Ένας παίκτης που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς αμυντικούς τρόπους παιχνιδιού. Νομίζω λοιπόν ότι είναι μια ομάδα η οποία από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει θέση στην οχτάδα. Εμείς πρέπει να επιτεθούμε και να προστατεύσουμε τη μπάλα, να έχουμε καλές επιλογές και να έχουμε υπομονή και αμυντικά και επιθετικά.”

Για το αν θα προσπαθήσει να παίξει το δικό του παιχνίδι:

“Ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι σημαντικός αλλά έχει πάντα σχέση με το πόσες κατοχές δίνεις στον αντίπαλο. Θα πρέπει να επιλέξουμε επιθετικά plays ειδικά για την περίπτωση και αμυντικά θα πρέπει να σοτχεύσουμε σε κάποιους παίκτες που έχουν καλή δημιουργία ή μπορεί να εκτελέσουν καλά σκοράροντας. Είναι σημαντικό να δούμε πως θα είναι η κατάσταση του Φαλ ο οποίος έρχεται μαζί μας αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει και θα μπορώ να πω περισσότερα με βάση το αν θα παίξει ή όχι καθώς αυτό θα καθορίσει την τακτική μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.