Μπαρτσελόνα: Ο “Σάρας” θέλει να κερδίζει παντού

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζει παντού και πάντα και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την καταλανική ομάδα.

Ο Λιθουανός κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και δήλωσε πως στο ημίχρονο τα είπε με τους παίκτες του και πως αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο “Σάρας” δήλωσε: “Είμαστε στην Μπαρτσελόνα, όπου δεν μπορείς να ψάχνεις δικαιολογίες, πρέπει να κερδίζουμε παντού. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μια σπουδαία νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μια νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για εμάς”.

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός κόουτς συμπλήρωσε: “Στο ημίχρονο ρώτησα τους παίκτες μου αν πιστεύουν πως μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό γιατί είχαμε δεχθεί σαράντα επτά πόντους και αρκετά φτηνά καλάθια. Κάπου αισθανόμουν πως ίσως και να μην πίστευαν πως μπορούμε να κερδίσουμε. Τους ρώτησα αν πιστεύουν στη νίκη ώστε να συνεχίσω να κάνω και εγώ σαν τρελός, όπως κάνω πάντα, ειδάλλως να κάτσω στον πάγκο μου να ηρεμήσω και να μη χαλάω την υγεία μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.