Πέρι: “Να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα”

Ο Κέντρικ Πέρι τόνισε πως η άμυνα θα είναι το “κλειδί” για τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως η ρωσική ομάδα είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην άμυνα ζώνης, την οποία χρησιμοποιούν οι “πράσινοι” και στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αρχικά, ο Πέρι δήλωσε: “Είναι ένα από τα φαβορί. Κάθε χρόνο είναι πολύ δυνατοί. Είναι μια καλή ομάδα του προπονητή. Έχουμε όμως το μομέντουμ από τα τελευταία παιχνίδια και ελπίζουμε πως αυτό θα μας φέρει τη νίκη”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να προσέξει το “τριφύλλι”: “Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στην άμυνα. Νομίζω πως η ζώνη που χρησιμοποιούμε μας έχει βοηθήσει. Θα πρέπει να μείνουμε στις αρχές μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση”.

Επίσης, μίλησε και για την άμυνα ζώνης του Δημήτρη Πρίφτη: “Νομίζω πως η ζώνη μας δίνει μια διαφορετική εικόνα. Μας δίνει μια διαφορετική ταυτότητα στην άμυνα. Παράλληλα, μας δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουμε προβλήματα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι πετυχημένη μέχρι στιγμής για εμάς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτή και να τη βελτιώσουμε, ώστε να μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν”.

Τέλος, ο Πέρι αναφέρθηκε και στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: “Δυστυχώς… Η κατάστασή του βελτιώνεται. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, όμως όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο. Με αυτό στο μυαλό θα πάμε στο συγκεκριμένο ματς και θα δούμε αν τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.