“Ματιές” της Αρμάνι σε Μπέντιλ

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ψηλού και μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει είναι αυτή του Μπεν Μπέντιλ.

Ο τραυματισμός του Ντίνου Μήτογλου έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ιταλική ομάδα, με τον Ετόρε Μεσίνα να επιβεβαιώνει, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, πως κινούνται για την απόκτηση ψηλού.

Σημερινό (27/11) δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport” αναφέρει πως στη λίστα του Ιταλού προπονητή βρίσκεται ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπέντιλ.

Ο Γκανέζος, που πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ, συγκεντρώνει στοιχεία που ψάχνει ο Ετόρε Μεσίνα για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο ρόστερ της ομάδας του και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Βεβαίως, ο Μπέντιλ δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, που θα του αποφέρει 1.1 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Φέτος, στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Μπέντιλ έχει 12 πόντους και 4.4 ριμπάουντ, ενώ στο FIBA Europe Cup μετρά 14.8 πόντους και 5.8 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.