Παπανικολάου: “Αμυνα και κυκλοφορία έφεραν τα τρίποντα” (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Χρήστο Καούρη και σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την εμφάνιση του Λαρεντζάκη

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Χρήστο Καούρη και σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την εμφάνιση του Λαρεντζάκη

Για την βροχή τριπόντων

Σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα. Ήμασταν πολύ εύστοχοι, αλλά όλη αυτή οφείλεται στην καλή μας κίνηση, από τις άμυνες μας που μας έδινε ρυθμό. Αν δει κάποιος πόσο δουλεύουμε στο σουτ θα καταλάβει. Χάσαμε από τον Παναθηναϊκό αλλά είναι Νοέμβριος έτσι και όπως κερδίσαμε τώρα ισχύει το ίδιο είναι Νοέμβριος πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι.

Σχετικά με τους 60 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε και ξέραμε πως θα μπουν πιο δυνατά. Έπρεπε να εκμεταλευτούμε ότι χτίσαμε στο πρώτο ημίχρονο για να πάρουμε τη νίκη. Βάλαμε τα πόδια μας κάτω, υπήρξαν αλληλοβοήθειες απ΄όλους. Ελέγξαμε την άμυνα κάποια στιγμή και βάλαμε τις βάσεις για νίκη.

Νομίζω όλοι είμαστε χαρούμενοι αλλά είναι Νοέμβριος. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως σήμερα. Πρέπει ν΄αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είμαστε σταθεροί.

Σχετικά με τον Λαρεντζάκη.

Δουλεύει πολύ και αρπάζει κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Αξίζει να βρίσκεται εδώ. Ζητούμενο η σταθερότητα όχι μόνο για τον Γιαννούλη αλλά για όλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.