Παναθηναϊκός: Να έχει συνέχεια στο ίδιο μονοπάτι

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρουσιάστηκε ξανά βελτιωμένη και πήρε μια μεγάλη νίκη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως είναι η Ζενίτ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια δύσκολη και σημαντική νίκη απέναντι στην Ζενίτ σε ένα ματς το οποίο δεν ξεκίνησε καλά και χρειάστηκε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς ώστε να έρθει η ανατροπή και η τελική επικράτηση.

Η ομάδα τoυ Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε πολύ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, με την άμυνα ζώνης και πάλι να αποτελεί μια λύση που τελικά έφερε αποτέλεσμα.

Η αμυντική συνέπεια, η ανεβασμένη ψυχολογία και η τεράστια συνεισφορά των Παπαγιάννη και Νέντοβιτς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε ένα ματς που κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ενδεικτικό της καλύτερης ψυχολογίας που επικρατεί στις τάξεις των “πράσινων” είναι τα πολλά σημαντικά καλάθια που ήρθαν και μάλιστα σε μερικά από τα κρισιμότερα σημεία του αγώνα. Η άμυνα ζώνης έφερε ξανά αποτέλεσμα με την ομάδα του Τσάβι Πάσκουάλ να είναι κακή έξω από την γραμμή του τρίποντου (6/27, 22%) και γενικά να μην λειτουργεί σωστά στο επιθετικό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και πάλι σημάδια βελτίωσης, επίσης περιόρισε τα λάθη του σημαντικά στο δεύτερο μέρος όπου κρίθηκε το ματς και τελικά πήρε μια σημαντική νίκη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του. Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να παρουσιάζονται αγώνα με τον αγώνα συνεχώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.