Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 60-88: Περίπατος και 5 στα 5 (hls)

Η φορμαρισμένη Ρεάλ επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και αναζητά ταυτότητα.

Η Μπασκόνια ξεκίνησε με λάθη (7 σε δέκα λεπτά) και κακές επιλογές με την Ρεάλ Μαδρίτης να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των Βάσκων και να ξεφεύγει. Με όπλο της το μακρινό σουτ, τελείωσε το ημίχρονο με 8/16 κατάφερε να ανοίξει την διαφορά που άγγιξε ακόμα και τους 19 πόντους (31-50). Εξαιρετικός ο Φαμπιέν Κοζέρ που έφτασε γρήγορα τους 11 πόντους, βοήθησε αρκετά ο Τομάς Ερτέλ ερχόμενος από τον πάγκο με δύο τρίποντα, σταθερή αξία ο Ρούντι Φερνάντεθ που έρχεται από τον πάγκο για να βάλει τρία τρίποντα. Μια ομάδα μόνος του ο Στίβεν Ίνοκ, ο πιο καυτός παίκτης των τελευταίων τριών αγωνιστικών, που έβαλε τους πρώτους 9 πόντους της Μπασκόνια και τελείωσε το ημίχρονο με 12 πόντους.

Η Ρεάλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπασκόνια, ποτέ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έφτασε σε μια εύκολη νίκη. Μετά από δύο ήττες που υπέστη μέσα-έξω, η ομάδα του Λάσο βελτίωσε το ρεκόρ της στο 10-2. Πολυφωνία στην επίθεση από τους μερένγκες που είχε διψήφιους του Κοζέρ, Ερτέλ και Ταάρες. Για την Μπασκόνια ο Στίβεν Ίνοκ για ακόμα μια βραδιά προσπάθησε και τελείωσε το παιχνίδι με 14, άλλους τόσους σημείωσε ο Ιταλός Σιμόνε Φοντέκιο, άποντος ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τζέισον Γκρέιντζερ, χαμηλά έμεινε ο Γκεντράιτις που πέτυχε μόλις 5 πόντους. H Μπασκόνια υπέστη δεύτερη ήττα με τον Νέβεν Σπάχια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και έπεσε στο 4-8.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα highlights της αναμέτρησης

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.