Παναθηναϊκός: Αρκετά βελτιωμένος με ένα δύσκολο τεστ μπροστά του

Οι "πράσινοι" με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Ζενίτ σε έναν αγώνα πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει αρκετά σημάδια βελτίωσης και αυτό φάνηκε από τον αγώνα στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν με την συγκεκριμένη απόδοση όμως να μην συνδυάζεται με μια νίκη κάτι που έγινε τελικά λίγες μέρες αργότερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο μάτς με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

H ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα πρέπει να ενισχύσει την ψυχολογία της ακόμα περισσότερο, να συνεχίσει να δουλεύει επάνω στους τομείς που παρουσιάζει αδυναμίες και βήμα – βήμα να έχει μια πιο σταθερή απόδοση αλλά και εικόνα μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι “πράσινοι” έχουν μπροστά τους μια πολύ ποιοτική και σεταρισμένη ομάδα με παίκτες που έχουν βρει ομοιογένεια αλλά και χημεία υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ παρότι οι αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με την περυσινή σεζόν ήταν αρκετές.

Η Ζενίτ έχει την ικανότητα να παρουσιάζει τον απρόβλεπτο παράγοντα μέσα σε ένα…προγραμματισμένο στυλ παιχνιδιού με παίκτες όπως οι Λόιντ, Μίκι και Μπάρον να μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα με προσωπικές ενέργειες. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο ρόστερ διαθέτει και παίκτες που μπορούν να λειτουργήσουν σωστά σε άλλους ρυθμούς και να δώσουν με την δική τους παρουσία μια πολυδιάστατη μορφή στο παιχνίδι της ομάδα τους.

Οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο αμυντικό τους ριμπάουντ, γεγονός που θα τους επιτρέψει να μην δώσουν δεύτερες ευκαιρίες και ταυτόχρονα πόντους μέσα από αυτές στους Ρώσους. Η άμυνα ζώνης δείχνει να λειτουργεί και ο τεχνικός των “πράσινων” όσο η ομάδα παίρνει πράγματα από αυτήν θα την χρησιμοποιεί ως ένα ακόμα “όπλο” που ενισχύει την αμυντική του λειτουργία.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, να αντλήσει ενέργεια και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που ταυτόχρονα θα συνδυάσει με νίκες που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του. Η απόδοση του Νεμάνια Νέντοβιτς πάντα θα αποτελεί βαρόμετρο με την εικόνα του Σέρβου ειδικά στο επιθετικό κόμματι να αλλάζει επίπεδο την ομάδα και να δίνει πολύ περισσότερες επιλογές στους “πράσινους” μέσα στους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.