Πρίφτης: «Ρίσκο η ζώνη, αλλά ό,τι μας βοηθάει να κερδίσουμε, θα το χρησιμοποιούμε»

Το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την άμυνα που άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού στα ματς με Μπάγερν και Ολυμπιακό εν όψει Ζενίτ (5/11, 21:30 Novasports Prime).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς με τους Ρώσους στεκόμενος στην πρόοδο της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια και τη ζώνη που έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Ανεξάρτητα από το ματς με τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως έχουμε δείξει κάποια πρόοδο από το ματς με την Μπάγερν, το οποίο το χάσαμε όπως το… χάσαμε! Πιστεύω να διατηρήσουμε το καλό μας πρόσωπο και στο αυριανό ματς».

Για το τι λείπει από τον Παναθηναϊκό: «Είναι τέσσερα ματς τα οποία τα έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες. Πρέπει να τις βρούμε και να τις βελτιώσουμε, είτε αυτό είναι μια καλή άμυνα είτε ένα σουτ. Όταν θα τα έχουμε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τα ριμπάουντ είναι επίσης σημαντικά, τα οποία και μας στοίχισαν τα παιχνίδια με Μπασκόνια και την Μπάγερν Μονάχου».

Για τη Ζενίτ: «Πολύ οργανωμένη ομάδα. Χτυπάει από πολλά σημεία του παρκέ. Δημιουργεί πολλά ρήγματα, με διάφορους τρόπους».

Για την άμυνα ζώνης: «Οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε, θα το χρησιμοποιήσουμε. Αφήνει αρκετά πράγματα. Είναι μια άμυνα ρίσκο. Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να βοηθήσουμε την ομάδα, το πήραμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.