Euroleague: Χρηματικά πρόστιμα σε Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα – Πρίφτη

Νέα βαριά καμπάνα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τιμωρήθηκε από την Euroleague με 140.000 ευρώ. Πρόστιμα σε Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Πρίφτη.

Με χρηματικές ποινές τιμωρήθηκαν από την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και οι προπονητές των ελληνικών ομάδων, Δημήτρης Πρίφτης και Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Παναθηναϊκού καλείται να πληρώσει ένα ακόμα πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ. Αντίθετα ο προπονητής των “πράσινων” χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, ενώ ο κόουτς του Ολυμπιακού 1.500 περισσότερα.

Αναλυτικά οι ποινές:

  • Στον Γιώργο Μπαρτζώκα, προπονητή του Ολυμπιακού επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.
  • Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.
  • Στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που συνδέεται ατομικά με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ για επιθετικές δηλώσεις προς την EuroLeague Basketball και τις διοργανώσεις της, σύμφωνα με το άρθρο 24.1.g του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.