Μπάγερν Μ. – Παναθηναϊκός 81-78 : Ήττα στις λεπτομέρειες (vid)

Ο Παναθηναϊκός έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα είχε προβάδισμα 9 πόντων, όμως τελικά ηττήθηκε με 81-78 με τον Ουάιτ να χάνει σημαντικές βολές λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στην Audi Arena, με στόχο να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει νίκη κόντρα στην Μπάγερν.

Στην πρώτη περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση, όμως υπήρξαν κάποια λάθη στην άμυνα, που επέτρεψαν στη Μπάγερν να πετύχει εύκολους πόντους. Γενικά όμως στο πρώτο ημίχρονο, το πρόσημο για τον Παναθηναϊκό, ήταν απόλυτα θετικό, καθώς έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση αλλά και αρκετά καλά στην άμυνα. Οι “πράσινοι” έπαιξαν καλά σε άμυνα και επίθεση, βρέθηκαν να προηγούνται με 9 πόντους έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όμως το τρίποντο του Λούτσιτς και οι δύο χαμένες βολές του Ουάιτ, έκαναν τη Μπάγερν να πάρει τη νίκη με 81-78.

Η Μπάγερν βρέθηκε να παίρνει μικρό προβάδισμα 5 πόντων με τρίποντο το Γουόλντεν, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και να ισοφαρίσει με τον Παπαπέτρου σε 5-5! Ο Χίλιαρντ, ήταν από τους καλύτερους στην πρώτη περίοδο και τιμωρούσε τον Παναθηναϊκό από το τρίποντο.

Έκανε το 8-5 όμως οι “πράσινοι” είχαν απάντηση με τον Γουάιτ σε 8-8. Οι παίκτες του Τρινκέρι ανέβασαν την διαφορά στους +6 με τρίποντο του Τόμας, αλλά ο Παπαπέτρου μείωσε σε 16-14 κρατώντας κοντά τη διαφορά.

Ο Μποχωρίδης με την είσοδό του στο ματς, σημείωσε τρίποντο για το 19-17 ενώ το τέλος της πρώτης περιόδους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 22-22!

Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε στην άμυνα σε σχέση με το πρώτο δεκάλεπτο. Δέχτηκε 15 πόντους σε σχέση με τους 22 του πρώτου δεκαλέπτου. Οι “πράσινοι” παίζοντας καλά στην άμυνα αλλά και πολύ καλά στην επίθεση βρέθηκαν να χτίζουν διαφορά 5 πόντων 28-33 με τον Μέικον και τον Σαντ Ρος!

Ο Χίλιαρντ πάλευε να μειώσει τη διαφορά έκανε το 32-35 όμως ο Παπαπέτρου και ο Σαντ Ρος έκαναν το 37-44 ανεβάζοντας τη διαφορά στους 7!

Ο Χίλιαρντ είχε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Παπαπέτρου 12.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξίσου καλός και στο τρίτο δεκάλεπτο τουλάχιστον για περίπου 7 λεπτά! Με Παπαγιάννη και Παπαπέτρου ανέβασε γρήγορα τη διαφορά για πρώτη φορά στους δέκα (39-49)

. Ο Χίλιαρντ συνέχισε να ετκελεί από το τρίποντο για το 42-49 όμως το “Τριφύλλι” με φοβερή προσπάθεια του Σαντ Ρος έκανε το 47-57! Ο Ρούμπιτ έκανε το 51-57 με τον Παπαπέτρου που ήταν απλά εξαιρετικός να κάνει το 51-59

Ο Ομπστ που είναι καλός σουτέρ με τρίποντο έκανε το 54-60.

Ο Όμπστ με ένα ακόμη τρίποντο μείωσε στον πόντο για την Μπάγερν! 59-60. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα κακό τρίλεπτο στο οποίο δεν έβαζε καλάθια, έχανε εύκολα τη μπάλα και δεν μπορούσε να σταματήσει τις προσπάθειες της Μπάγερν. Έτσι το τέλος της Γ΄περιόδου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με μόλις ένα πόντο, ενώ είχε διαφορά δέκα!

Η Μπάγερν πέρασε μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά μετά την πρώτη περίοδο και το 22-17 με τον Χίλιαρντ!

Ωστόσο για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε ψύχραιμος και έπαιξε καλά στην άμυνα. Δεν άφησε την Μπάγερν να βρει ψυχολογία και με Παπαγιάννη και Μεικόν έκανε το 61-67 ανεβάζοντας τη διαφορά στους 6!

Ο Νέντοβιτς με τρίποντο ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, στους 9, 61-70 με τον Τόμας να μειώνει σε 63-70. Ο Λούτσιτς έψαχνε για το τρίποντο και το πέτυχε 3.50 πριν το τέλος για το 66-70!

Ο Γουόλντεν με τρίποντο έκανε το 72-74 και ο Παπαγιάννης με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κάρφωμα το 72-76!

Η Μπάγερν πίεζε μείωσε και ο ΠαναθηναΪκός είχε την ευκαιρία με τον Ουάιτ να πετύχει 2 πόντους από την γραμμή των βολών για να κάνει το 74-78. Έχασε όμως και τις δύο και ο Λούτσιτς με τρίποντο έκανε το 77-76!

Ο Παναθηναϊκός τελικά ηττήθηκε με 81-78.

Διαιτητές: Χιμένεθ Μπέντζαμιν, Ρότσα Φερνάντο, Μισέλ Ρόσι

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.