Ο Λευτέρης Σούμποτιτς στους “Playmakers”!

Καλεσμένος του Γρηγόρη Παπαβασιλείου στην εκπομπή Playmakers (20:30 Novasports Prime) θα είναι απόψε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αν και μεσουράνησε στην καριέρα του ως small forward θα “ντυθεί” σήμερα Playmaker καλεσμένος στην ομώνυμη εκπομπή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου η οποία αρχίζει στις 20:30 στο Novasports Prime.

Πετυχημένος τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα αναλύσει τα τεκταινόμενα της Ευρωλίγκας και θα καταθέσει τις απόψεις του για τον Παναθηναϊκό και τη “μάχη” του απέναντι στη Μπάγερν, αλλά και για τον Ολυμπιακό που παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Παράλληλα θα μιλήσει και για την πρόσφατη επιτυχία του να οδηγήσει την Ακτή Ελεφαντοστού στη δεύτερη θέση του Afro Basket 2021 με τον ίδιο να παρομοιάζει αυτή την επιτυχία με τις μέρες δόξας που έζησε στον Άρη!

Στον Άρη, στον οποίο δώρισε τα πέντε μετάλλια πρωταθλητή που κατέκτησε ώστε να κοσμήσουν το μουσείο του συλλόγου! Τί λέει για το όνειρό του να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ελλάδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.