Oύνιξ-Αρμάνι Μιλάνο 97-71: Ρωσικός θρίαμβος! (vid)

Η ομάδα του Περάσοβιτς παρέσυρε την πρωτοπόρο της Euroleague, με τους Ιταλούς να υφίστανται τη δεύτερη ήττα τους στη regular season.

Στην καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν η Ούνιξ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αρμάνι Μιλάνο αφού την…παρέσυρε επικρατώντας με διαφορά 26 πόντων!

Oι δύο ομάδες συμβάδισαν στο πρώτο δεκάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε οριακά υπέρ των γηπεδούχων (19-17) χάρη στον ασταμάτητο Μπράουν που είχε 9 πόντους (3/3 διπ., 1/1 τριπ.), αμφότερες ήταν εύστοχες στα δίποντα αλλά πολύ άστοχες από την περίμετρο.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μάγιο ο οποίος με συνεχόμενους πόντους –αλλά και τη συνδρομή του Κέιναν- έφτασε στη διαφορά στους 14 πόντους (36-22 στο 14’) και παρά την όποια αντίδραση των παικτών του Μεσίνα, η ρωσική ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά πόντων (44-33).

Η κατάσταση για τους Ιταλούς έγινε ακόμη χειρότερη στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού δεν έβρισκαν τρόπο να σταματήσουν τους παίκτες του Περάσοβιτς, δεχόμενοι 27 πόντους και πετυχαίνοντας μόλις 16.

Η τριάδα Μάγιο-Μπράουν-Κέιναν ήταν ασταμάτητη μέχρι τέλους, το Μιλάνο δεν είχε καθόλου καλή αμυντική προσέγγιση, επομένως το 97-71 ήρθε ως φυσικό επόμενο με τη ρωσική ομάδα να φτάνει στο 5-5 και την Αρμάνι να πηγαίνει στο 8-2.

Από τους νικητές ο Κέιναν είχε 22 πόντους, ο Μάγιο 20, ο Μπράουν 19 κι ο Τζεκίρι 10, ενώ από τους απογοητευτικούς Ιταλούς διεσώθησαν με 10 πόντους οι Ντατόμε, Μέλι, Σιλντς, ο δε Μήτογλου είχε 4 πόντους σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Tην Παρασκευή (19/11) η Ούνιξ φιλοξενεί την Άλμπα ενώ το Μιλάνο παραμένει σε ρωσικό έδαφος, αλλά μετακομίζει στην Αγία Πετρούπολη για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.