Παπαπέτρου: «Πιστεύω στην ομάδα και στους εαυτούς μας, χρειάζεται υπομονή» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να αναστρέψει την κατάσταση που βρίσκεται στην Ευρωλίγκα και η αρχή μπορεί να γίνει στο Κάουνας, κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, αναχωρεί το πρωϊ της Δευτέρας (15/11) για το Κάουνας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και οι «πράσινοι» στοχεύουν στην νίκη, ύστερα από τρείς συνεχόμενες ήττες (Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν, Ούνικς). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, είναι βέβαιος ότι η ομάδα θα επανακάμψει και χρειάζεται υπομονή για να αναστρέψει την αγωνιστική εικόνα της, ενώ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, εξήρε την στάση του κόσμου που στηρίζει όλη την προσπάηθεια και αναμένει τα θετικά αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ζαλγκίρις δεν έχει νίκη, αλλά δείχνει να γίνεται ανταγωνιστικότερη στους  τελευταίους αγώνες. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, να δώσουμε τα πάντα για την νίκη, γιατί είναι πολύ σημαντικό γι’ εμάς. Έχουμε ηττηθεί σε 2-3 παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και να βρισκόμασταν σε διαφορετική κατάσταση. Σίγουρα, είμαστε σε μια κακή κατάσταση και να αρχίσουμε από αυτό τον αγώνα για να πάρουμε την νίκη και τίποτα άλλο.»

Για το καλύτερο «αύριο» που αξίζει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Το θετικό αποτέλεσμα βοηθά πάντα. Όταν φτάνεις στην…πηγή και δεν πίνεις νερό, όπως κάναμε με την Ούνιξ, δυσκολεύει πιο πολύ την κατάσταση. Ευχαριστούμε τον κόσμο και είναι πολύ σημαντική η στήριξη του. Εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά και ας ακούγεται κλισέ. Όλοι προσπαθούν για το κάτι παραπάνω. Μπορεί, όπως και στην ζωή, να προσπαθείς, αλλά το αποτέλεσμα να είναι άμεσο και να χρειάζεται υπομονή για να βγεί αυτό για το οποίο δουλεύεις και αξίζει ο σύλλογος και ο κόσμος. Πιστεύω στην ομάδα και στους εαυτούς μας και θα παίξουμε καλύτερα, γιατί δουλεύουμε σωστά, έχουμε καλό κλίμα και από την εμπειρία μου, περιμένω να βγεί όλο αυτό στο γήπεδο.

Για το αν οι ξένοι παίκτες αφουγκράζονται την πίεση και την απαίτηση καλύτερων εμφανίσεων και νικών στην Ευρωλίγκα: «Όλοι είμαστε μια ομάδα, δεν ξεχωρίζω Έλληνες και ξένους. Όταν μπαίνεις στο ΟΑΚΑ, όλοι καταλαβαίνουν και αφουγκράζονται που βρίσκονται. Ανεξαρτήτως των αντικειμενικών δυσκολιών, τα διοικητικά και όλα αυτά που μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογία, όλοι αντιλαμβάνονται ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήμασταν αήττητοι, αλλά μπορούσαμε να μην είμαστε και στο 2-7. Όσες φορές έχω πέσει, έχω προσπαθήσει να σηκωθώ και για την ομάδα ισχύει το ίδιο. Πρέπει να σηκωθούμε, να πατήσουμε καλά, γιατί ακόμα δεν είναι αργά και υπάρχει χρόνος να καλυφθεί το χαμένο έδαφος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.