Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν 73-67: Τα εύκολα, δύσκολα (hls)

Με καταπληκτική άμυνα για 37 λεπτά ο φορμαρισμένος Ερυθρός Αστέρας νίκησε στο Βελιγράδι την πληγωμένη από απουσίες Βιλερμπάν.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς 3′.40” πριν από το τέλος βρισκόταν μπροστά με 17 πόντους (67-50). Η επίθεση κόλλησε και η Βιλερμπάν βρήκε τρόπους να επιστρέψει και να αγχώσει τον Ερυθρό Αστέρα ρίχνοντας την διαφορά στους τρεις πόντους (70-67) με 10” να απομένουν στο ρολόι. Εντέλει δύο βολές του κορυφαίου για τους γηπεδούχους Νίκολα Κάλινιτς και άλλη μία του Ντόμπριτς (έπαιξε φοβερή άμυνα στον Οκόμπο) διαμόρφωσαν το τελικό 73-67, με την Βιλερμπάν να μην προλαβαίνει να επιστρέψει, να κλείνει τα τελευταία λεπτά με επί μέρους σκορ 17-5 και τελικά να φεύγει με άδεια χέρια από το Βελιγράδι. Ήταν η πρώτη φορά που κερδίζει γηπεδούχος στο πέμπτο ραντεβού ανάμεσά τους στην Ευρωλίγκα με τον Ερυθρό να προηγείται 3-2 στις νίκες.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του ματς

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κάλινιτς με 22 πόντους, εξαιρετικός ο Νίκολα Ιβάνοβιτς που ξεπέρασε τον κορωνοϊό και γύρισε βάζοντας 14, χαμηλά έμεινε ο φετινός ηγέτης Νέιτ Γουόλτερς που τελείωσε με 4 πόντους. Για την Βιλερμπάν που υπέστη τρίτη ήττα στην σεζόν ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Ελι Οκόμπο που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο και με κακά ποσοστά, ακολούθησε ο Κρις Τζόουνς που πέτυχε 14 πόντους. Η Βιλερμπάν ταξίδεψε χωρίς Μόργκαν, Λάιτι, Γκιστ, Ντιό.

Η Βιλερμπάν επιστρέφει στην Λιόν για να αντιμετωπίσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξει πρώτα με την Μπασκόνια και ύστερα με την Ρεάλ.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.