Σφαιρόπουλος: “Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα σουτ, κάθε νίκη μετράει”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στο γεγονός πως οι "πράσινοι" δεν παράτησαν το παιχνίδι.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη, που θέλαμε πολύ. Όπως είδατε, είχαμε τον έλεγχο για τρεις περιόδου. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα σουτ και σημείωσε 33 πόντους, παρά το γεγονός πως είχε 23π. στο ημίχρονο. Επέστρεψε στο ματς. Όμως, κρατάμε την νίκη και το πώς παίξαμε για τρία δεκάλεπτα. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία λεπτά. Κάθε νίκη είναι σημαντική και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός παλεύει κάθε ματς και όσες ήττες έχει τώρα είναι στο φινάλε των αγώνων και με μικρές διαφορές. Οπότε, είμαι ικανοποιημένος για την νίκη, αν και πρέπει να βελτιώσουμε τα διαστήματά μας, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό μας που μας στήριξε και μας βοήθησε να κερδίσουμε στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι.

Για το τι έφταιξε στην 4η περίοδο για τους Ισραηλινούς: «Ίσως η συγκέντρωσή μας, η χαλάρωσή μας ή και ο πανικός μας, όταν ο αντίπαλος γύρισε με δύσκολα σουτ. Όλα μαζί».

Για το αν είναι χαρούμενος με τους παίκτες που έχει: «Γιατί κάνετε κριτική στο ρόστερ μας; Δεν είναι η σωστή στιγμή να γίνει αυτό. Αγαπώ τους παίκτες μου, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.