Πρίντεζης: «Έχουμε καλή χημεία, είμαστε καλή παρέα και δεν έχει κριθεί τίποτα με τρεις νίκες» (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την καλή αρχή του Ολυμπιακού στην φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και την ετοιμότητα διαχείρισης σε πιθανά άσχημα αποτελέσματα στο μέλλον

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την «χημεία που έχουν όλοι οι συμπαίκτες του στην φετινή ομάδα και υποστήριξε ότι αν υπάρχει υγεία και σωστή διαχείριση σε άσχημες βραδιές και αποτελέσματα, θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Νιώθουμε πολύ όμορφα, οι χαρακτήρες των παικτών στην φετινή ομάδα έχουν «κολλήσει» μεταξύ μας και είμαστε μια ωραία παρέα. Δεν είμαστε 15-16 παίκτες, αλλά δώδεκα που έχουμε ρόλους και ο κόουτς προσπαθεί να πάρει το 100 τοις εκατό από τον καθένα. Συνεχίζουμε με συγκεκριμένο πλάνο. Προσωπικά, επαναλαμβάνω ότι νιώθω ευλογημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Αν δεν μπορούσα να βοηθήσω, θα ήμουν ο πρώτος που θα το δήλωνα και δεν θα συνέχιζα εγωϊστικά. Σημασία έχει, όλοι οι παίκτες να παίζουν με θετική ενέργεια για όσο διάστημα αγωνίζονται. Τίποτα δεν έχει κριθεί με 3 νίκες. Μετά από 3 σεζόν αποτυχίας, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να φορμαριστεί τον Ιανουάριο. Θέλουμε να παίζουμε καλά από το πρώτο παιχνίδι και να έχουμε διάρκεια. Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και βραδιές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε «χημεία» και θα δούμε στην μακρά συνέχεια που μας περιιμένει, τι θα πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.