Ντόρσεϊ: «Η Ζαλγκίρις θέλει προσοχή» (vid)

O Ελληνοαμερικάνος γκαρντ μίλησε για την επικινδυνότητα της Ζαλγκίρις επειδή αναζητεί την πρώτη νίκη της στην φετινή διοργάνωση.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν και η σκέψη των παικτών του, βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι (15/10, 21.00, Nova Prime), με την Ζαλγκίρις που «πλήγωσε» τους «ερυθρόλευκους» και στους δυο αγώνες της περσινής Ευρωλίγκα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επισήμανε ότι η λιθουανική ομάδα χρειάζεται την δεδομένη προσοχή από τον Ολυμπιακό, γιατί αναζητεί την πρώτη νίκη της στην φετινή διοργάνωση, ύστερα από 3 ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και την αλλαγή του προπονητή (Γιούρι Ζντόβτς αντί Μάρτιν Σίλερ).

Οι δηλώσεις του Ντόρσεϊ στην κάμερα της NOVA:

«Παίζουμε όλοι με όλους και ήταν ένα δυνατό τέστ που χάσαμε. Είμαστε, όμως, στον…δρόμο για τον επόμενο αγώνα και δεν στεκόμαστε περισσότερο στο προηγούμενο παιχνίδι. Το ίδιο θα γινόταν και αν είχαμε νικήσει την Μπαρτσελόνα. Δεν ψάχνουμε περισσότερο το «γιατί» για διάφορες αιτίες της ήττας και κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Εμείς αρχίσαμε καλά στην έδρα μας και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε στο ίδιο γήπεδο. Να μην χαλαρώσουμε, γιατί η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη ομάδα και αναζητεί την πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση. Μόνο το αποτέλεσμα της νίκης υπάρχει για τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.